ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χρήστος Στρατάκος NAMALAB

Χρήστος Στρατάκος

Πολιτικός Μηχανικός, Msc

Τεχνικός Διευθυντής

stratakos@namalab.gr

Ο Χρήστος Στρατάκος αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 2000. Στη συνέχεια παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα (MSc) «Σχεδιασμός και Κατασκευή Υπογείων Έργων», των Σχολών Πολιτικών Μηχανικών & Μεταλλειολόγων Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, το οποίο ολοκλήρωσε το 2002.

 

Από τον Απρίλιο 2009 δραστηριοποιείται στο εργαστήριο Γεωτεχνικής Μηχανικής, Δομικών Υλικών και Ποιοτικού Ελέγχου NAMALAB ΑΕ.

Είναι από τους ιδρυτές, μέτοχος και Τεχνικός Διευθυντής της εταιρείας.

 

Παράλληλα, είναι μόνιμος συνεργάτης της ΝΑΜΑ και Διευθυντής του Γεωτεχνικού τομέα από το 2007. Δραστηριοποιείται με τη ΝΑΜΑ από το 2005 όταν εντάχθηκε στο τμήμα Γεωτεχνικών και Γεωλογικών Μελετών της.

 

Έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση, εκπόνηση, επίβλεψη και αξιολόγηση ερευνητικών προγραμμάτων γεωτεχνικής μηχανικής και ποιοτικού ελέγχου και συμμετοχή σε πλήθος γεωτεχνικών και στατικών μελετών και στον ποιοτικό έλεγχο σύνθετων έργων σε Ελλάδα και εξωτερικό όπως ο Αγωγός Φυσικού Αερίου TAP, το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, η Εγνατία Οδός, ο Προαστιακός Σιδηρόδρομος Αθηνών, η γραμμή 3 του Μετρό Αθηνών Πειραιάς – Κηφισιά, ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσός – Σαϊττάς, το δίκτυο λεωφοριολωρίδων της Γκαμπορόνε – Μποτσουάνα κ.α.

 

Υπηρέτησε τη θητεία του στην Πολεμική Αεροπορία την περίοδο 2002-2003.

 

Είναι μέλος του ΤΕΕ, του ΣΠΜΕ καθώς και πολλών άλλων ελληνικών και διεθνών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Εδαφομηχανική και τη Βραχομηχανική.